Halverwege de Randmeren, tussen het oude en het nieuwe land, ligt Harderwijk. Met z’n schilderachtige binnenstad, prachtige jachthavens en rijke historie. Alleen die vestingmuren al…

Harderwijk aan het Wolderwijd

met de indrukwekkende Vischpoort… Die móét je gezien hebben. Wandel langs de boulevard en bekijk op je gemak de motor- en zeilboten in de Vissershaven, de Stadshaven of de Strandhaven. Dineer in een van de gezellige restaurantjes aan de Vischmarkt of haal wat vis bij de viswinkel van het Palingmuseum aan de Stephensonsstraat.

Jachthavens

Met een klik op de kaart krijg je gedetailleerde informatie over alle jachthavens waar we met de Canicula hebben aangelegd. De beschrijving is compleet met foto’s en tips over wat je in de buurt kunt beleven.

De kaart werkt het beste in de browsers Google Chrome, Firefox en Safari. De meeste aanlegplaatsen zijn ook te vinden bij de routebeschrijvingen. Lukt het dan nog niet, stuur een berichtje via het formulier onder de kaart.

Video’s

Varen door de Alblasserwaard, over de Linge en kris-kras door Friesland: omdat we graag laten zien hoe mooi Nederland is vanaf het water maken we video’s van onze vaartochten. Je kunt ze bekijken op ons YouTubekanaal. Abonneer je hier gratis!

Slapen in een havenlodge

Vaar je in een sloep en wil je liever comfortabeler overnachten? Bij Marina Parcs kun je bijzondere accomodaties boeken in bijvoorbeeld Monnickendam, Lemmer of Naarden.  Als je boekt via deze link  Jachthavens, dan krijgen wij een kleine commissie die we gebruiken om de website up-to-date te houden.

 

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk!

Tip: een geweldige serie voor iedereen die van varen houdt: Genieten van het Mysterie van Maas en Waal