Leg deze zomer eens aan bij één van die leuke vestingsteden in het zuiden. Bijvoorbeeld in Heusden aan de Bergsche Maas. Een klein monumentaal…stadje met een heleboel historie. Hoe dat komt is, lees je met een muisklik op onderstaande foto. Daar lees je meteen waar je naartoe kunt als je genoeg hebt gezien van Heusden. Nog meer prachtige plaatsen langs de Maas, waar je met een beetje geluk zelfs met je blote voeten in het gras kunt zitten!

Jachthavens

Met een klik op de kaart krijg je gedetailleerde informatie over alle jachthavens waar we met de Canicula hebben aangelegd. De beschrijving is compleet met foto’s en tips over wat je in de buurt kunt beleven, met ons eigen alternatieve jachthaven scorelijstje.

De kaart werkt het beste in de browsers Google Chrome, Firefox en Safari. De meeste aanlegplaatsen zijn ook te vinden bij de routebeschrijvingen. Lukt het dan nog niet, stuur me svp een berichtje via het formulier onder de kaart.

Ons jachthaven scorelijstje:
  • is het sanitair schoon
  • is er een beetje privacy
  • hoe staat het met de wifi-verbinding
  • hoe ver is het lopen naar de supermarkt
  • is er een beetje schaduw
  • is de havenmeester klantvriendelijk
  • is er kans op geluidsoverlast?

En kun je met je blote voeten in het gras zitten?

Varen met de Canicula - Jachthavens

Viespeuk in douche

Natuurlijk bestaat de kans dat tussen ons bezoek en jouw bezoek nét iets veranderd is, of dat er net voor jou een viespeuk in de douche heeft gestaan. Als je me een berichtje stuurt pas ik de veranderingen aan op de website. 

Vaarroutes bekijken?

In Friesland:

Meer vaarroutes in heel Nederland? Klik op de afbeelding

Meer vaarroutes in Noord-Nederland:

Vaarroutes in Midden en Zuid-Nederland:

Tip: een geweldige serie voor iedereen die van varen houdt!