Van verre zie je Medemblik opdoemen aan de boorden van het IJsselmeer: kasteel Radboud, de toren van de Bonifaciuskerk, gemaal Lely en windmolen de Ambtenaar.

Medemblik aan het IJsselmeer

Watersportstad Medemblik is leuk! Deze oudste stad van West-Friesland beschikt over maar liefst vier havens en er is genoeg te zien. Bekijk bijvoorbeeld kasteel Radboud, meelmolen De Herder of het Stoommachinemuseum. Wij blijven een nachtje om daarna verder te varen, de Wieringermeerpolder in.

Jachthavens

Met een klik op de kaart krijg je gedetailleerde informatie over alle jachthavens waar we met de Canicula hebben aangelegd. De beschrijving is compleet met foto’s en tips over wat je in de buurt kunt beleven.

De kaart werkt het beste in de browsers Google Chrome, Firefox en Safari. De meeste aanlegplaatsen zijn ook te vinden bij de routebeschrijvingen. Lukt het dan nog niet, stuur een berichtje via het formulier onder de kaart.

De video’s van onze vaartochten kun je bekijken op ons YouTubekanaal. Abonneer je hier gratis!

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk!

Tip: een geweldige serie voor iedereen die van varen houdt: Genieten van het Mysterie van Maas en Waal