Sporen van het Hanzeverleden zie je in alle steden van dit verbond terug. Zelfs als ze zo klein zijn als Hasselt aan het Zwarte Water. Toegegeven, Hasselt is nu niet meteen de bruisendste van de Hanzesteden. Maar de vestingstad is toch echt de moeite waard om even van boord te stappen. En als je een nachtje wilt overblijven, doe dat dan in jachthaven De Nadorst. Daar kun je zelfs met je blote voeten in het gras zitten!

Varen met de Canicula - Jachthavens

Jachthavens

Met een klik op de kaart krijg je gedetailleerde informatie over alle jachthavens waar we met de Canicula hebben aangelegd. De beschrijving is compleet met foto’s en tips over wat je in de buurt kunt beleven, met ons eigen alternatieve jachthaven scorelijstje.

De kaart werkt het beste in de browsers Google Chrome, Firefox en Safari. De meeste aanlegplaatsen zijn ook te vinden bij de routebeschrijvingen. Lukt het dan nog niet, stuur me svp een berichtje via het formulier onder de kaart.

Ons jachthaven scorelijstje:
  • is het sanitair schoon
  • is er een beetje privacy
  • hoe staat het met de wifi-verbinding
  • hoe ver is het lopen naar de supermarkt
  • is er een beetje schaduw
  • is de havenmeester klantvriendelijk
  • is er kans op geluidsoverlast?

En kun je met je blote voeten in het gras zitten?

Varen met de Canicula - Jachthavens

Viespeuk in douche

Natuurlijk bestaat de kans dat tussen ons bezoek en jouw bezoek nét iets veranderd is, of dat er net voor jou een viespeuk in de douche heeft gestaan. Als je me een berichtje stuurt pas ik de veranderingen aan op de website. 

Vaarroutes bekijken?

In Friesland:

Meer vaarroutes in heel Nederland? Klik op de afbeelding

Meer vaarroutes in Noord-Nederland:

Vaarroutes in Midden en Zuid-Nederland:

Tip: een geweldige serie voor iedereen die van varen houdt!