Adverteren bij De Canicula? Dat kan: van banner tot video tot advertorial

De website bestaat sinds maart 2017. Sinds die tijd is het aantal bezoeken met 230 procent gestegen. Op dit moment trekt de website maandelijks 3000 bezoeken en gemiddeld 6.000 views. Aan de website is een actieve Facebookpagina verbonden, een Instagram-account en een YouTubekanaal.

Wat een super mooie informatieve website hebben jullie gemaakt, dank hier voor, zal ik zeker de nodige informatie van gebruiken. TOP !!! - Raymond via het mailformulier
Over ons

We hebben een passie voor varen én voor al het mooie dat Nederland te bieden heeft en laten dat zien met foto’s, video’s en beschrijvingen van mooie aanlegplaatsen. De kapitein is in het bezit van vaarbewijs en marifooncertificaat. Marieke is (camera)journalist, editor en voice-over. De Canicula is een St. Tropez cabincruiser van 9.20 lang, 3.00 meter breed, 2.10 hoog en 0.80 diep, waarmee we op veel plaatsen kunnen komen.

Missie

De website van De Canicula wordt gemaakt voor de (beginnende) watersporter, vooral voor de motorbootvaarder die houdt van het maken van vaartochten door heel Nederland. Onze missie: mensen laten zien hoe mooi Nederland is vanaf het water!

Wat heeft u hieraan?

Veel mensen hebben zin in varen. Maar vooral beginnende watersporters vinden het lastig om uit te zoeken hoe alles precies werkt. Met onze vaarroutes en bestemmingen helpen we ze daarmee. We merken dat een deel van onze bezoekers ook graag een sloep of motorboot wil huren via onze website. Ook krijgen we geregeld de vraag waar overnacht kan worden. We willen onze bezoeker graag antwoord geven door uw bedrijf langs de vaarroute te promoten. Zo helpen we de watersportliefhebbers samen het water op.

De opties

De home- of welkomstpagina, de pagina ‘Vaarroutes’ en ‘Nieuw bij De Canicula’ worden op onze website het meest bezocht. Daar trekt u dus de meeste aandacht. Maar ligt uw bedrijf langs een vaarroute of in een aanlegplaats, dan is uw advertentie op een van deze rubriekspagina’s waarschijnlijk effectiever. Bekijkt u de onderstaande opties en wij denken graag met u mee.

Adverteren op de Homepagina, de pagina Vaarroutes of Nieuw bij de Canicula  
 • Adverteren bovenaan de pagina met Leaderboard 728 x 90 pixels: 59 euro per maand. Zie afbeelding. Minimale looptijd 3 maanden, maximale looptijd 1 jaar. Verlenging van de banner in overleg.
 • Adverteren in het midden van de homepage met Billboard 970 x 250 pixels: 49 euro per maand. Zie afbeelding. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximale looptijd 1 jaar. Verlenging van de banner in overleg.
 • Een foto op de homepagina met een link naar uw website: 69 euro per maand. Zie onderaan afbeelding ‘Van onze sponsors’. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximale looptijd 1 jaar. Verlengen van de foto in overleg.
 • Advertorial (een advertentie in de vorm van een redactioneel artikel) door u aangeleverd: 89 euro per maand. Maximale plaatsingsduur 3 maanden. Verlenging in overleg.
 • Advertorial (een advertentie in de vorm van een redactioneel artikel) door ons geschreven: plm. 250 euro. (Prijs varieert afhankelijk van aantal woorden en foto’s/video). Daarna 89 euro per maand. Maximale plaatsingsduur 3 maanden. Verlenging in overleg.

Onderstaand een voorbeeld van de homepagina. Op de plekken van ‘Leaderboard’, ‘Billboard’ en ‘Van onze sponsors’ kan uw banner of advertorial staan.

Adverteren op de ‘Nieuw bij De Canicula’ of een Vaarroute-pagina

De vaarroutes zijn zeer populair. Vooral voor sloep- en motorbootverhuurders, B & B’s, winkels, restaurants en musea kan het interessant zijn te adverteren op de rubriekspagina met een vaarroute langs uw bedrijf met een:

 • Billboard 970 x 250 pixels: 29 euro per maand. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximaal 1 jaar, verlenging in overleg.
 • Advertorial aangeleverd: 29 euro per maand. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximaal 1 jaar, verlenging in overleg.
 • Advertorial door ons geschreven: plm. 250 euro. (Prijs varieert afhankelijk van aantal woorden en foto’s/video). Daarna 29 euro per maand. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximaal 1 jaar, verlenging in overleg
Adverteren op de overige rubriekspagina’s (dat zijn de Aanleggen in …. pagina’s)
 • Billboard 970 x 250 pixels: 19 euro per maand. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximaal 1 jaar, verlenging in overleg.
 • Advertorial aangeleverd: 19 euro per maand. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximaal 1 jaar, verlenging in overleg.
 • Advertorial door ons geschreven: plm. 250 euro. (Prijs varieert afhankelijk van aantal woorden en foto’s/video). Daarna 19 euro per maand. Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximaal 1 jaar, verlenging in overleg.

Onderstaand een voorbeeld van een rubriekspagina. Op de plekken van de ‘Billboards’ of de Advertorial kan uw banner of advertentie staan.

Adverteren in een video
 • Promotietekst en/of afbeelding aan het eind van een video ‘deze video is mede mogelijk gemaakt door’: 500 euro eenmalig. De video’s worden zeer goed bekeken, zowel op Facebook als op YouTube.

Alle prijzen zijn ex BTW. De productiekosten van de banners (Leaderboard of Billboard): 39 euro ongeacht de maat. Wij behouden ons het recht voor advertenties te weigeren als we ze niet vinden passen bij de doelstelling van Varen met de Canicula.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Stuur een bericht via het contactformulier of bel 06-53457313.

KvK: 75661365