Adverteren bij De Canicula? Dat kan: van banner tot video tot advertorial

De website bestaat sinds maart 2017. In 2021 trok de website 65.000 bezoekers. Aan de website is een actieve Facebookpagina verbonden (5.000 volgers) en een YouTubekanaal (ruim 9.000 abonnees).

Wat een super mooie informatieve website hebben jullie gemaakt, dank hier voor, zal ik zeker de nodige informatie van gebruiken. TOP !!! - Raymond via het mailformulier
Over ons

Wij hebben een passie voor varen én voor al het mooie dat Nederland te bieden heeft en laten dat zien met foto’s, video’s en beschrijvingen van mooie aanlegplaatsen. De kapitein is in het bezit van vaarbewijs en marifooncertificaat. Marieke is (camera)journalist, editor en voice-over. De Canicula is een St. Tropez cabincruiser van 9.20 lang, 3.00 meter breed, 2.10 hoog en 0.80 diep, waarmee we op veel plaatsen kunnen komen.

Onze missie

De website van De Canicula wordt gemaakt voor de (beginnende) watersporter, vooral voor de motorbootvaarder die houdt van het maken van vaartochten door heel Nederland. Onze missie: mensen laten zien hoe mooi Nederland is vanaf het water!

ReizenReizen
 

Wat heb jij hieraan?

Veel mensen hebben zin in varen. Maar vooral beginnende watersporters vinden het lastig om uit te zoeken hoe alles precies werkt. Met onze vaarroutes en bestemmingen helpen we ze daarmee. Onze websitebezoekers willen graag een sloep of motorboot huren via onze website, of een overnachting boeken. We willen onze bezoeker graag deze service bieden door uw bedrijf langs de vaarroute onder de aandacht te brengen.

De opties

De homepagina, de indexpagina ‘Vaarroutes‘, de indexpagina ‘Jachthavens‘ en de pagina ‘Nieuw bij De Canicula‘ worden op onze website het meest bezocht. Daar trek je dus de meeste aandacht. Maar ligt jouw bedrijf langs een vaarroute of in een aanlegplaats, dan is een advertentie op een van deze rubriekspagina’s waarschijnlijk effectiever. Bekijk de onderstaande opties en wij denken graag mee!

Tarieven Homepagina, indexpagina Vaarroutes/Jachthavens en Nieuw bij De Canicula
 • Adverteren bovenaan de pagina met Leaderboard 728 x 90 pixels: 69 euro per maand. Zie afbeelding.
 • Adverteren in het midden van de homepage met Billboard 970 x 250 pixels: 79 euro per maand. Zie afbeelding.
 • Een foto op de homepagina met een link naar uw website: 79 euro per maand. Zie onderaan afbeelding ‘Van onze sponsors’.
 • Advertorial (een advertentie in de vorm van een redactioneel artikel) door u aangeleverd: 89 euro per maand.
 • Advertorial (een advertentie in de vorm van een redactioneel artikel) door ons geschreven: plm. 250 euro. (Prijs varieert afhankelijk van aantal woorden en foto’s/video). Daarna 89 euro per maand.

Onderstaand een voorbeeld van de homepagina. Op de plekken van ‘Leaderboard’, ‘Billboard’ en ‘Van onze sponsors’ kan jouw banner of advertorial staan.

Adverteren op een specifieke Vaarroute-pagina

De vaarroutes zijn zeer populair. Vooral voor sloep- en motorbootverhuurders, B & B’s, winkels, restaurants en musea kan het interessant zijn te adverteren op een pagina met een vaarroute langs uw bedrijf met een:

 • Billboard 970 x 250 pixels: 49 euro per maand.
 • Advertorial aangeleverd: 59 euro per maand.
 • Advertorial door ons geschreven: plm. 250 euro. (Prijs varieert afhankelijk van aantal woorden en foto’s/video). Daarna 59 euro per maand.
Adverteren op de Aanleggen in …. pagina’s
 • Billboard 970 x 250 pixels: 29 euro per maand.
 • Advertorial aangeleverd: 39 euro per maand.
 • Advertorial door ons geschreven: plm. 250 euro. (Prijs varieert afhankelijk van aantal woorden en foto’s/video). Daarna 39 euro per maand.

Onderstaand een voorbeeld van een rubriekspagina. Op de plekken van de ‘Billboards’ of de Advertorial kan jouw banner of advertentie staan.

Adverteren in een video
 • Promotietekst en/of afbeelding aan het eind van een video ‘deze video is mede mogelijk gemaakt door’: 1.500 euro eenmalig. De video’s worden zeer goed bekeken, zowel op Facebook als op YouTube.
Kleine lettertjes
 • Alle prijzen zijn ex BTW. U kunt zelf banners aanleveren. Als wij ze maken rekenen we 39 euro voor de productiekosten, ongeacht de maat (Leaderboard of Billboard).
 • Wij behouden ons het recht voor advertenties te weigeren als we ze niet vinden passen bij de doelstelling van Varen met de Canicula.
 • Voor advertenties geldt: Minimale plaatsingsduur 3 maanden, maximale looptijd 1 jaar. Verlenging in overleg.
 • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee! Stuur een bericht via het contactformulier of bel 06-53457313.

KvK-nummer 75661365

KvK: 75661365