De Canicula vaart de hele zomer door Nederland. Geregeld plaatsen we nieuwe video’s, vaarroutes en info over mooie aanlegplaatsen. In Nieuw bij De Canicula zetten we ze voor jou op een rij!

Wij trekken ons nooit zoveel aan van de weersvoorspelling. Misschien hadden we dat deze keer wel moeten doen… Kijk mee met deel 1 van ons voorjaarstripje naar de Turfroute…

Welke spullen gaan altijd mee?

Welk reddingsvest gebruiken jullie? Met welke camera maken jullie de video’s? Welk navigatieprogramma zit er op de iPad? Geregeld krijgen we de vraag welke spullen we gebruiken. Hier kun je ze vinden! Ennuh, als je ze via onze website aanschaft krijgen wij een kleine vergoeding die we gebruiken om de website up-to-date te houden.

Dijkenbouwer of moordenaar?

De beroemdste dijkenbouwer van Friesland zou-ie zijn, de Portugese stadhouder in Spaanse dienst Caspar di Robles. Uit dankbaarheid zou zelfs de Stenen Man op de zeedijk in Harlingen zijn neergezet. Maar klopt het wel wat er over hem wordt beweerd?

Langs stoere Friese stadjes

We hebben mazzel met het weer, tijdens dit prachtige vaartochtje van Workum naar Hindeloopen! Dit is de route en hier kun je de video bekijken. We hopen dat je ‘m leuk vindt!

Zomergeluk

Is de Linge de mooiste rivier van Nederland? Oordeel zelf na het bekijken van deze video, waarin we vanuit de Alblasserwaard over de Merwede en de Linge naar Geldermalsen varen:

Abonneer! Je helpt ons ermee!
Reageren? Graag!

We hopen dat je de routes en info leuk vindt. We stellen het zeer op prijs als je een recensie stuurt via het formulier. Je kunt ook de facebookpagina Varen met de Canicula ‘liken’ en je abonneren op ons YouTube kanaal De Canicula Watersport. Graag doen, want je helpt ons ermee!

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk!

Hartelijke groet,

Marieke, oktober 2019