Geregeld krijgen we vragen van watersportliefhebbers. We proberen altijd te reageren, maar om teleurstellingen te voorkomen hier alvast antwoorden op de meest gestelde vragen.

  1. Kunnen we meevaren met de Canicula of een rondvaart boeken?

Helaas, dat gaat niet. De Canicula heeft maar zitruimte voor vier personen en de sanitaire voorzieningen zijn te beperkt voor gasten.

2. Waarvoor is de website dan bedoeld?

We proberen met onze vaarroutes en beschrijvingen van aanlegplaatsen watersporters te informeren. Vooral voor mensen die nog niet zoveel ervaring hebben kan het prettig zijn te weten wat ze tegenkomen en waar ze terecht komen. Daarnaast willen we natuurlijk ons enthousiasme voor de watersport overbrengen en mensen inspireren tot het maken van mooie vaartochten.

3. Kloppen de vaarroutes?

We hebben alle routes zelf gevaren. Maar we kunnen ze niet elk jaar checken. Het blijft daarom noodzakelijk dat je zelf de routes checkt via waterkaartenapps of de papieren waterkaarten van de ANWB. Je kunt ons altijd om hulp vragen! Kijk ook bij Disclaimer en Privacy!

4. Kunnen we via deze website een jachthaven reserveren?

Nee, dat kun je alleen doen via de jachthaven zelf. Ze staan ofwel via een link op de website of ze zijn elders online te vinden.

5. Kunnen we via deze website een Bed&Breakfast of vakantiehuis boeken?

Nee, dat moet je doen bij de accomodatie waar je wilt boeken.

6. Kunnen we bij deze website klachten kwijt over jachthavens of havenmeesters?

Nee. We gaan niet optreden als intermediair tussen bezoeker en accomodatie.  Aan een verhaal zitten altijd twee kanten. Je kunt wel je ervaringen aan ons doorgeven. Als we denken dat ze waardevol zijn voor andere gasten kunnen we die meenemen op de website. Uiteraard altijd na wederhoor. Je kunt ze kwijt op het formulier onderaan de pagina. En heb je tips of aanvullingen? Dan horen we die uiteraard heel graag!

7. Wie zijn jullie eigenlijk?

Bekijk daarvoor de informatie bij Over ons.

8. Wat voor soort schip is de Canicula?

Bekijk daarvoor de informatie bij Over de Canicula.

9. Kunnen we bij jullie terecht voor vragen over vaarroutes en/of jachthavens?

Natuurlijk. We doen ons best alle vragen te beantwoorden, maar we weten natuurlijk lang niet alles…

Via deze link kun je je abonneren op ons YouTubekanaal. We stellen het zeer op prijs als je dat doet en onze video’s ‘liket’! Klik op de banner en bekijk onze filmpjes!

Opmerkingen, vragen, tips en aanvullingen kun je aan ons doorgeven via dit formulier.