Interessante websites voor Duitstalige bezoekers:

https://www.erich-baecker.de/

Petra en Erich uit Niederkassel varen elk jaar op een charterjacht door Nederland. Op hun website vind je enthousiaste reisverslagen, veel foto’s en informatie.

Frauenpower op Holland’s Water

Jacqueline Freizeitsskipperin houdt graag het roer in handen en vaart tegen (geringe) betaling vrouwen rond door vooral Friesland. Wil je meevaren dan is het fijn als je een beetje Duits spreekt, Jacqueline spreekt namelijk slecht Nederlands.

Speciaal voor de Doerak-liefhebbers

https://www.gboonstra.nl/

Deze site is de moeite waard voor veel Doerakvaarders. Als enthousiaste watersporters en hobbyisten genieten Guus en Grietje van het ‘knutselen’ aan hun tweede Doerak en proberen zoveel mogelijk alles zelf te maken.

Nog niet met de Canicula bezocht, maar wel handig om even te bekijken als je plannen hebt om in de omgeving te gaan varen:

Noord-Holland

Recreatiehaven Broekhorn bestaat sinds 4 jaar en is volop in ontwikkeling. De haven werkt samen met havens als Medemblik, Den Helder en De Rijp om het vaargebied te ontsluiten dat bij veel pleziervaarders nog onbekend is. Binnenkort is de recreatiehaven een sloepentocht knooppunt.