Historische vestingsteden, verdedigingstorens, forten, kruithuizen, je vindt ze allemaal langs de oudste, langste en meest gebruikte waterlinie van Nederland. En wat is er nou mooier om langs die unieke geschiedenis te varen en al die vestingsteden te bekijken!

Van Tholen tot Grave

Met trots presenteren we hier dan ook de vaarroutes die we hebben gemaakt langs de Zuiderwaterlinie, van het Zeeuwse Tholen tot en met het Brabantse Grave. Maar je vindt op onze website nog veel meer vaarroutes, over de mooiste rivieren, meren en grachten van Nederland en zelfs eentje dwars door België. Bekijk bijvoorbeeld de vaartocht over de Overijsselse Vecht, door het slingerende Vechtdal. Of het heen-en-weertje over de Linge, een van de populairste vaarroutes op onze website!

Lees meer: Vaarroutes Zuiderwaterlinie

In deze video varen we de Alblasserwaard uit en via Gorinchem de Linge op, lees hier de beschrijving van de vaartocht over de Linge

De vaarroute voor een glaasje rosé

Voor de prijs van een glaasje rosé krijg je de vaarroute zo snel mogelijk in je mailbox. Klik hier en het wijst zich vanzelf. Vergeet niet de naam van de route en je mailadres te vermelden!

NIEUW:

Vaarroutes in Noord-Nederland:

Van veel vaarroutes hebben we video’s gemaakt. Klik op de banner en abonneer je gratis op ons YouTubekanaal voor minutenlang vaarplezier!

Vaarroutes in Friesland

   

Vaarroutes in Midden- en Zuid-Nederland

Kom alvast in de stemming: de vaarroute over de Hollandse IJssel en de Utrechtse Vecht

Waterkaarten App

De informatie op de website en over de vaarroutes is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar we zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Iedereen moet natuurlijk voor vertrek zelf de waterkaarten, app en actuele informatieberichten controleren.

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we tijdens onze vaartochten gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk! (Ga met de pijltjestoetsen naar het volgende vak. Als je te snel op enter klikt dan is je bericht weg…)