De mooiste vaarroutes van Nederland!

Over Vliet en Schie naar Rotterdam, de vaarroutes dwars door de Alblasserwaard en door de smalle en intieme vaartjes van de Noordelijke Elfstedenroute. Met de Canicula …

varen we over de mooiste rivieren, meren en grachten van Nederland. Hier vind je vaarroutes door heel Nederland, langs de mooiste plaatsen en de afwisselendste landschappen. Bekijk bijvoorbeeld de vaartocht over de Overijsselse Vecht, door het slingerende Vechtdal. Of de zuidelijke vestingstedenroute, waar je middenin de vestinggrachten kunt overnachten. En bekijk de vaartocht over de Linge, een van de populairste vaarroutes op onze website!

De Canicula Vaarroutes De Linge

Vaarroutes in Noord-Nederland:

Van veel vaarroutes hebben we video’s gemaakt. Klik op de banner en abonneer je gratis op ons YouTubekanaal voor minutenlang vaarplezier!

Vaarroutes in Friesland

Meer vaarroutes onder de advertentieVaarroutes in Midden- en Zuid-Nederland

 

Kom alvast in de stemming: de vaarroute over de Hollandse IJssel en de Utrechtse Vecht

Waterkaarten App

De informatie op de website en over de vaarroutes is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar we zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Iedereen moet natuurlijk voor vertrek zelf de waterkaarten, app en actuele informatieberichten controleren.

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we tijdens onze vaartochten gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk! (Ga met de pijltjestoetsen naar het volgende vak. Als je te snel op enter klikt dan is je bericht weg…)