De mooiste vaarroutes van Nederland!

Van het rustieke Noord-Friesland, tot en met de mooie, maar soms drukke grachten van Utrecht en Amsterdam. Met de Canicula komen we over… de mooiste rivieren, meren en grachten van heel Nederland. Tijdens dit vaarrondje nemen we je mee door Noord-Holland, langs prachtige plaatsen als Monnickendam, Edam en Alkmaar. Je vaart over de Zaan, waar je je ogen uitkijkt! Klik op de afbeelding voor de route en de video’s!

Vaarroutes in Noord-Nederland:

Klik voor deze leuke vaarrondjes op de afbeelding. Onder de foto’s nog véél meer vaarroutes!

Vaar je in een sloep? Akkrum ligt op een mooie, centrale plaats waar je dagenlang rond kunt varen! Als je via onderstaande link een huisje boekt bij recreatiepark Tusken de Marren, krijgen wij een kleine commissie. Je komt langs Akkrum op de de vaarroute Tuffend over de Tjonger.

Vaarroutes in Friesland

Vaarroutes in midden- en zuid-Nederland

Een video van de vaartocht over de Overijsselse Vecht. Om alvast in de stemming te komen!

De informatie op de website en over de routes is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar we zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Iedereen moet natuurlijk voor vertrek zelf de waterkaarten, app en actuele informatieberichten controleren. 

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk!