De mooiste vaarroutes van Nederland!

Over Vliet en Schie naar Rotterdam, dwars door de Alblasserwaard en over de smalle en intieme vaartjes van de Noordelijke Elfstedenroute. Met de Canicula …

varen we over de mooiste rivieren, meren en grachten van Nederland. Hier vind je vaarroutes door heel Nederland, langs de mooiste plaatsen en de afwisselendste landschappen. Bekijk bijvoorbeeld de vaartocht over de Overijsselse Vecht, door het slingerende Vechtdal. Of de zuidelijke vestingstedenroute, waar je middenin de vestinggrachten kunt overnachten. En bekijk de vaartocht over de Linge, op onze website de populairste route van 2021!

Varen met de Canicula - De populairste vaarroutes

Vaarroutes in Noord-Nederland:

Van onze partner: 10 procent korting op de mooiste strepen!

Vaarroutes in Friesland

Vaar je in een sloep en wil je liever comfortabeler overnachten? Boek hier een superaccomodatie in de mooiste jachthavens in Amsterdam, Naarden, Monnickendam of Lemmer. Als je dat doet via onderstaande link, dan krijgen wij een kleine commissie die we gebruiken om de website up-to-date te houden.

 

Vaarroutes in midden- en zuid-Nederland

Van veel vaartochten hebben we video’s gemaakt. Abonneer je hier op ons YouTubekanaal, dan zie je de nieuwste video’s meteen! Een hoop inspiratie en dat helemaal gratis!

 

Een video van de vaartocht over de Overijsselse Vecht. Om alvast in de stemming te komen!

Waterkaarten App

De informatie op de website en over de routes is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar we zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Iedereen moet natuurlijk voor vertrek zelf de waterkaarten, app en actuele informatieberichten controleren. 

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk! (Ga met de pijltjestoetsen naar het volgende vak. Als je te snel op enter klikt dan is je bericht weg…)