De mooiste vaarroutes van Nederland!

Over Vliet en Schie naar Rotterdam, dwars door de Alblasserwaard en over de smalle en intieme vaartjes van de Noordelijke Elfstedenroute. Met de Canicula 

varen we over de mooiste rivieren, meren en grachten van Nederland. Hier vind je vaarroutes door heel Nederland, langs plekken waar je je ogen uitkijkt. De populairste route van 2020 was: 

Varen met de Canicula - De populairste vaarroutes

Vaarroutes in Noord-Nederland:

Klik voor deze leuke vaarrondjes op de afbeelding. Onder de foto’s nog véél meer vaarroutes!

Vaar je in een sloep? Akkrum ligt op een mooie, centrale plaats waar je dagenlang rond kunt varen! Als je via onderstaande link een huisje boekt bij recreatiepark Tusken de Marren, krijgen wij een kleine commissie. Je komt langs Akkrum op de de vaarroute Tuffend over de Tjonger.

Vaarroutes in Friesland

Vaarroutes in midden- en zuid-Nederland

Een video van de vaartocht over de Overijsselse Vecht. Om alvast in de stemming te komen!

De informatie op de website en over de routes is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar we zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Iedereen moet natuurlijk voor vertrek zelf de waterkaarten, app en actuele informatieberichten controleren. 

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk!