De mooiste vaarroutes van Nederland!

Over Vliet en Schie naar Rotterdam, dwars door de Alblasserwaard en over de smalle en intieme vaartjes van de Noordelijke Elfstedenroute. Met de Canicula 

varen we over de mooiste rivieren, meren en grachten van Nederland. Hier vind je vaarroutes door heel Nederland, langs plekken waar je je ogen uitkijkt. De populairste route van 2020 was: 

Varen met de Canicula - De populairste vaarroutes

Vaarroutes in Noord-Nederland:

Van veel vaartochten hebben we video’s gemaakt. Je kunt je hier abonneren op ons YouTubekanaal, dan zie je de nieuwste video’s meteen! Een hoop inspiratie en dat helemaal gratis!

Vaarroutes in Friesland

Attentie!

Wilde je toevallig toch al iets bij Bol.com kopen, doe dat dan via deze link. Dan krijgen wij een kleine commissie die we gebruiken om de website up-to-date te houden. Dank alvast!

EreadersEreaders

Vaarroutes in midden- en zuid-Nederland

 

Een video van de vaartocht over de Overijsselse Vecht. Om alvast in de stemming te komen!

Waterkaarten App

De informatie op de website en over de routes is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, maar we zijn niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden. Iedereen moet natuurlijk voor vertrek zelf de waterkaarten, app en actuele informatieberichten controleren. 

Meest gestelde vragen

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk! (Ga met de pijltjestoetsen naar het volgende vak. Als je te snel op enter klikt dan is je bericht weg…)