Omdat jullie zo massaal deze website hebben bekeken. En omdat het meivakantie is. Een cadeautje van mij voor jou. Een mok met de mooiste afbeelding van Hindeloopen. Voor je vriend, vriendin, je moeder of jezelf.

Je hoeft er niets voor te doen. Nou ja, bijna niets….

Meld je via het formuleer hieronder aan bij mijn blog. Elke vijfde aanmelding wint een mok! En elke week kom ik dan gratis in jouw email-box met een kort verhaal. Let op, deze actie geldt alleen in de meivakantie.

Zo gemakkelijk heb je nog nooit een mok verdiend!

Abonneer je op deze blog

Je kunt hier jouw e-mail adres invullen!

Hoe komt de mok naar je toe? Als je hebt gewonnen vraag ik via de mail jouw adres. En dan stuur ik de mok in een stevige kartonnen verpakking zo snel mogelijk op.

En het mooie is, als je m’n blog niet leuk meer vindt, zet je me gewoon weer uit!

Let op: deze actie geldt alleen in de meivakantie en loopt tot en met 30 april!