Blog: wie zijn wij?

Even voorstellen: Schipper P. en cameravrouw Marieke. Onze boot de Canicula is een cabin cruiser St. Tropez 9.20 uit 2003. Ze kreeg haar naam van de vorige eigenaar. Canicula is een ster en betekent Kleine Hond, of in de Nederlandse vertaling, Sirius. Wij vinden het een mooie naam en hebben na rijp beraad besloten de naambordjes gewoon te laten hangen. De Canicula kwam in ons bezit na een hele reeks toevalligheden. Dat verhaal hou je nog tegoed.

Op deze website kun je vanaf de zomer de leukste routes vinden die wij hebben gevaren, compleet met een verslag van de bezienswaardigheden onderweg.

Ook hou ik een overzicht bij van de kwaliteiten van de jachthavens onderweg. Daar staat niet in of er walstroom is en of er al dan niet een wasmachine staat, want die informatie staat wel in de app van de ANWB of in de gidsen. Op deze website kun je lezen of er een beetje schaduw is, of de wifi het doet, of het ver lopen is naar de winkels en of je met je blote voeten in het gras naast de boot kunt zitten. En of de havenmeester een beetje geschikt is. Wordt vervolgd….

Blokzijl

Een gedachte over “Blog: wie zijn wij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *