De Canicula vaart de hele zomer door Nederland. Geregeld plaatsen we nieuwe video’s, vaarroutes en info over mooie aanlegplaatsen. In Nieuw bij De Canicula zetten we ze voor jou op een rij!

Met trots presenteren we deze video van de vaartocht door Wergea en Warten. We hopen dat jullie net zo genieten van het kijken als wij van het maken!

Favoriet

De vaartocht over de Kalenbergergracht, de Overijsselse Meren en de Arembergergracht is de mooiste vaarroute van Nederland en daarom onze favoriet! (Maar als jij nog een mooiere weet horen we dat graag!)

Back home

We kunnen bijna overal komen met onze lage motorboot. Maar nét niet overal, zoals je aan het eind van de video kunt zien. We hopen dat jullie ‘m leuk vinden!

Harderwijk is leuk!

Waarom je beslist een keertje moet aanleggen in Harderwijk? Dat lees je hier! (klik op de foto)

Over het Wantij

In dit filmpje varen we vanaf Dordrecht over het Wantij de Biesbosch in, waar we op zoek gaan naar de bever. Of we ‘m vinden? Kijk even mee. En abonneer je op ons YouTube-kanaal! Vinden we leuk!

Stil meertje

Sinds de Canicula zonnepanelen heeft en ik dus geen walstroom meer nodig heb voor de laptop en de camera’s, leggen we het liefste aan in een stil meertje. Waar jullie het liefst aanmeren weten we natuurlijk niet, maar we kunnen wel zien welke aanlegplaatsen op de website in 2019 het populairst waren.

Klik op de foto’s voor info

Verrassing in Schoonhoven

We zijn op weg naar Krimpen aan de Lek, maar Schoonhoven ziet er zo leuk uit dat we omdraaien en er een kijkje nemen. Als we onder de brug willen doorvaren wacht ons een verrassing! Kijk maar even op de pagina!

Reageren? Graag!

We hopen dat je de routes en info leuk vindt. We stellen het zeer op prijs als je een recensie stuurt via het formulier. Je kunt ook de facebookpagina Varen met de Canicula ‘liken’ en je abonneren op ons YouTube kanaal De Canicula Watersport.

Hartelijke groet,

Marieke, oktober 2019