De Canicula vaart de hele zomer door Nederland. Geregeld plaatsen we nieuwe video’s, vaarroutes en info over mooie aanlegplaatsen. In Nieuw bij De Canicula zetten we ze voor jou op een rij!

Vanuit Rotterdam varen we via de Noord naar de Oude Maas. Onderweg komen we veel scheepswerven, een kindje, een scheve toren, een onthoofde graaf én een bekende tegen. ..

Varen door Rotterdam = feest!

Voor de tweede keer in ons bootleven varen we door in Rotterdam. Altijd ’n feestje! Info over aanleggen in Rotterdam: hier!

Van de Braassem naar de Kever

De veelgeroemde Hollandse Plassen! Bekijk er twee! De route vind je hier. Mét video!

Gevaer

We varen langs Leiden en Delft naar Rotterdam en komen een huis tegen met de naam ‘In de Wereldt is veel Gevaer’. Wat zou dát toch betekenen?!

Piepklein en toch stadsrechten!

Min of meer per ongeluk komen we in het piepkleine haventje van Wilsum terecht. Altijd weer verrassend wat je in zo’n plaatsje aantreft!

Sjutenkerkhof

Vaar je wel eens over de Randmeren? Kijk dan ter hoogte van Spakenburg even of je iets ziet uitsteken boven het water…

Abonneer! Je helpt ons ermee!

Reageren? Graag!

We hopen dat je de routes en info leuk vindt. We stellen het zeer op prijs als je een recensie stuurt via het formulier. Je kunt ook de facebookpagina Varen met de Canicula ‘liken’ en je abonneren op ons YouTube kanaal De Canicula Watersport. Graag doen, want je helpt ons ermee!

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk!

Hartelijke groet,

Marieke, oktober 2019