De Canicula vaart de hele zomer door Nederland. Geregeld plaatsen we nieuwe video’s, vaarroutes en info over mooie aanlegplaatsen. In Nieuw bij De Canicula zetten we ze voor jou op een rij!

Het vaarseizoen is bijna begonnen, maar wanneer we erop uit gaan weten we natuurlijk niet in deze rare tijden. Maar we verheugen ons al wel op het aanleggen op mooie stille plekjes. Want sinds we zonnepanelen hebben zijn we niet meer afhankelijk van walstroom!

Over de Maas

Het is een beetje regenachtig, op deze tocht naar de Aakvlaai, Den Bosch en over een stukje Maas. Maar ondanks het weer blijft het een prachtig tripje!

Nazomertocht

Met trots presenteren we deze video van de vaartocht door Wergea en Warten. We hopen dat jullie net zo genieten van het kijken als wij van het maken! En abonneer je hier op ons YouTube kanaal. Vinden we leuk!

Favoriet

De vaartocht over de Kalenbergergracht, de Overijsselse Meren en de Arembergergracht is de mooiste vaarroute van Nederland en daarom onze favoriet! (Maar als jij nog een mooiere weet horen we dat graag!)

Back home

We kunnen bijna overal komen met onze lage motorboot. Maar nét niet overal, zoals je aan het eind van de video kunt zien. We hopen dat jullie ‘m leuk vinden!

Harderwijk is leuk!

Waarom je beslist een keertje moet aanleggen in Harderwijk? Dat lees je hier! (klik op de foto)

Reageren? Graag!

We hopen dat je de routes en info leuk vindt. We stellen het zeer op prijs als je een recensie stuurt via het formulier. Je kunt ook de facebookpagina Varen met de Canicula ‘liken’ en je abonneren op ons YouTube kanaal De Canicula Watersport.

Hartelijke groet,

Marieke, oktober 2019