De Canicula vaart de hele zomer door Nederland. Geregeld plaatsen we nieuwe video’s, vaarroutes en info over mooie aanlegplaatsen. In Nieuw bij De Canicula zetten we ze voor jou op een rij!

Dat wij video’s maken over de mooiste en interessantste wateren van Nederland, dat weten jullie natuurlijk. Maar wat jullie niet weten is dat wij ons in een heus vlogavontuur hebben gestort. (Nog) niet te zien op YouTube, alleen op Facebook en hier. Wat vinden jullie ervan? We horen het graag! Comments in het formulier onderaan de pagina!

Zomergeluk

Is de Linge de mooiste rivier van Nederland? Oordeel zelf na het bekijken van deze video, waarin we vanuit de Alblasserwaard over de Merwede en de Linge naar Geldermalsen varen:

Bidsprinkhaan?

Vanuit Uithoorn varen we langs Vrouwenakker, Bilderdam en over de Wetering naar het Braassemermeer. In Vrouwenakker komen we een bijzondere brug tegen. En in Bilderdam varen we bijna door rood…

Varen door de Alblasserwaard

Bij Alblasserdam kun je de Alblas opvaren en zo de Alblasserwaard in, denken wij. Fout! -> mét video!

Welke spullen gaan altijd mee?

Welk reddingsvest gebruiken jullie? Met welke camera maken jullie de video’s? Welk navigatieprogramma zit er op de iPad? Geregeld krijgen we de vraag welke spullen we gebruiken. Hier kun je ze vinden! Ennuh, als je ze via onze website aanschaft krijgen wij een kleine vergoeding die we gebruiken om de website up-to-date te houden.

Abonneer! Je helpt ons ermee!
Reageren? Graag!

We hopen dat je de routes en info leuk vindt. We stellen het zeer op prijs als je een recensie stuurt via het formulier. Je kunt ook de facebookpagina Varen met de Canicula ‘liken’ en je abonneren op ons YouTube kanaal De Canicula Watersport. Graag doen, want je helpt ons ermee!

Ennuh: we krijgen vaak de vraag of we gasten meenemen aan boord. Het antwoord op deze en andere vragen lees je hier! En staat jouw vraag er niet bij? Stel ‘m gerust via het vragenformulier! Vinden we leuk!

Hartelijke groet,

Marieke, oktober 2019